loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament actuarà d'urgència per reposar la bandera de la ciutat

El Circ Ciutat dimarts, 25 de juliol de 2017

L'Ajuntament de Tarragona actuarà d'urgència per reposar la bandera de la ciutat. La forta tempesta del passat diumenge dia 23 de juliol la va deixar força malmesa i des del consistori s'ha decidit posar-ne una de nova, de manera immediata, i també arreglar el tensor que la subjecta. Els treballs formaran part de les tasques de rehabilitació de la façana de l'edifici del Palau Municipal que dóna als carrers Salines i Rere Sant Domènech, que estan previstos pel proper mes d'agost.

Una imatge de la façana de l'Ajuntament pel costat del carrer Rere Sant Domènech. Foto: circdetarragona.com

La façana principal de l'Ajuntament, en una imatge d'arxiu. Foto: circdetarragona.com

Un cop els tècnics reposin la bandera, també es revisaran i repararan alguns elements ornamentals de la façana principal que també van quedar malmesos durant el temporal. A partir de la revisió dels diferents elements que coronen la façana es determinarà si procedeix intervenir sobre algun d’ells.

L’edifici del Palau Municipal ha estat convent de diverses ordres religioses des del segle XIII. Fou reformat a l’ estil neoclàssic, pels arquitectes Francesc Barba i Francesc Rossell, entre els anys 1861 i 1865.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar