loader
menu

CIUTAT

Els motards de la campanya 'En la carretera, Cerveza sin' fan parada a Tarragona

El Circ Ciutat dimecres, 26 de juliol de 2017

Sis moters de la campanya “En la carretera, Cerveza sin” han fet parada a Tarragona per reiterar el missatge que difonen durant la seva ruta: que l’alcohol i la conducció són incompatibles. La campanya, adreçada a la tota la societat i als conductors en particular, està promoguda per Cerverceros de España amb la col·laboració de la Direcció General de Tràfic (DGT).

Foto: Mauri

La iniciativa també compta amb el suport d’institucions en matèria de seguretat vial i procura transmetre un missatge positiu a la població, apel·lant a la pròpia responsabilitat dels conductors i recordant als consumidors de cervesa que es pot optar per la varietat sense alcohol si tenen previst conduir.

Coincidint amb els desplaçaments estivals, els moters de la campanya, que compleix la XVII edició, recorren 13 ciutats de l’Estat, 30 províncies i 4.000 quilòmetres.

Els moters han estat rebuts a l'Ajuntament de Tarragona, amb la presència de la consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament, Ana Santos; la cap provincial de Trànsit de Tarragona, Maria del Carmen Padial; el cap de Servei de Trànsit de Tarragona, Eusebi del Olmo; el director general de Cerveceros d’Espanya, Jacobo Olalla, i l’ambaixador de la campanya “En la carretera, Cerveza sin”, Ramón Pradera.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar