loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La Unitat d'Hemodinàmica del Joan XXIII portava tres dies avariada i ara només funciona a mitges

El Circ Ciutat > Sanitat dijous, 27 de juliol de 2017

La Unitat d'Hemodinàmica Cardíaca de l'Hospital Joan XXIII portava tres dies avariada i ara només funciona "en precari", sense que es puguin tractar el infarts aguts que necessiten un angioplàstia. I això provoca que els pacients s'hagin de derivar a Barcelona, amb el risc que això suposa.

Foto: gencat.cat

Així ho denuncia la Secció Sindical de la CGT al centre hospitalari tarragoní, que recorda que dos anys després d’assolir l’obertura de la unitat les 24hores al dia i els 365 dies a l’any els problemes i les mancances persisteixen al Joan XXIII. Des de la CGT expliquen que la Unitat ha estat tancada des del dia 24 de juliol a causa d'una avaria, i ahir a la tarda (dimecres 26) va començar a funcionar però no a ple rendiment.

El sindicat insisteix en el seu missatge: demanar una segona Unitat d’Hemodinamica, "a causa de l'elevat nombre d’angioplàsties ordinàries i urgents que es fan al nostre Hospital, l’únic en tota la província de Tarragona, i que no pot atendre a tota la població, ja que els pacients que viuen més enllà del Vendrell se’ls deriva a hospitals de Barcelona, perquè no es poden assumir des de l’Hospital Joan XXIII per manca de mitjans, tant materials com humans."

circdetarragona_AD

La CGT també ha enviat un missatge al Conseller de Salut: "Cal que el Sr. Comin, Conseller de Salut deixi de mirar-se el melic i comenci a mirar més enllà del seu nas i doti als pacients d’aquest territori de la segona Unitat d’Hemodinamica i ens torni a deixar posar les TAVI (vàlvules cardíaques), que ja fa un temps, i per decisió unilateral de la seva conselleria només es poden posar a Barcelona."

El sindicat també fa responsables de les mancances estructurals que pateix l’Hospital al Dr. Roger Pla, Delegat Territorial de Salut a Tarragona, Dr. Rafael Gracia, Gerent Territorial de l’ICS Camp de Tarragona, i al Dr. Albert Pons, Director de l’Hospital Joan XXIII.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar