loader
menu

CIUTAT

La Unitat d'Hemodinàmica del Joan XXIII portava tres dies avariada i ara només funciona a mitges

El Circ Ciutat dijous, 27 de juliol de 2017

La Unitat d'Hemodinàmica Cardíaca de l'Hospital Joan XXIII portava tres dies avariada i ara només funciona "en precari", sense que es puguin tractar el infarts aguts que necessiten un angioplàstia. I això provoca que els pacients s'hagin de derivar a Barcelona, amb el risc que això suposa.

Foto: gencat.cat

Així ho denuncia la Secció Sindical de la CGT al centre hospitalari tarragoní, que recorda que dos anys després d’assolir l’obertura de la unitat les 24hores al dia i els 365 dies a l’any els problemes i les mancances persisteixen al Joan XXIII. Des de la CGT expliquen que la Unitat ha estat tancada des del dia 24 de juliol a causa d'una avaria, i ahir a la tarda (dimecres 26) va començar a funcionar però no a ple rendiment.

El sindicat insisteix en el seu missatge: demanar una segona Unitat d’Hemodinamica, "a causa de l'elevat nombre d’angioplàsties ordinàries i urgents que es fan al nostre Hospital, l’únic en tota la província de Tarragona, i que no pot atendre a tota la població, ja que els pacients que viuen més enllà del Vendrell se’ls deriva a hospitals de Barcelona, perquè no es poden assumir des de l’Hospital Joan XXIII per manca de mitjans, tant materials com humans."

La CGT també ha enviat un missatge al Conseller de Salut: "Cal que el Sr. Comin, Conseller de Salut deixi de mirar-se el melic i comenci a mirar més enllà del seu nas i doti als pacients d’aquest territori de la segona Unitat d’Hemodinamica i ens torni a deixar posar les TAVI (vàlvules cardíaques), que ja fa un temps, i per decisió unilateral de la seva conselleria només es poden posar a Barcelona."

El sindicat també fa responsables de les mancances estructurals que pateix l’Hospital al Dr. Roger Pla, Delegat Territorial de Salut a Tarragona, Dr. Rafael Gracia, Gerent Territorial de l’ICS Camp de Tarragona, i al Dr. Albert Pons, Director de l’Hospital Joan XXIII.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar