loader
menu

CIUTAT

Campclar alerta de l'incivisme crònic als blocs del carrer Llobregat

El Circ Ciutat dilluns, 31 de juliol de 2017

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat aquest dilluns a l’equip de govern (PSC-PP) que planifiqui i executi de forma immediata totes les mesures necessàries per posar fi a l’incivisme i a la inseguretat que existeix a les comunitats de veïns del carrer Riu Llobregat de Camp Clar.

Fotos: PdeCAT

Fotos: PdeCAT

Abelló ha qualificat “d’esperpèntic” l’absolut immobilisme de l’equip de govern davant les reiterades demandes dels veïns i veïnes de la zona, els quals fa molts anys que són víctimes de nombrosos actes incívics al costat de casa seva. “Parlem d’acumulacions de tot tipus de deixalles i bosses de brossa al costat dels portals, pixums, excrements, graffitis, destrossa de mobiliari urbà...”, ha explicat el portaveu del Partit Demòcrata.

“Cal incrementar els serveis de neteja i manteniment tant a les zones comunitàries com al voltant dels blocs del carrer Riu Llobregat”, ha manifestat Abelló, que també considera absolutament necessari que l’equip de govern faci complir l’ordenança per posar fi a l’incivisme.

“Fa anys que els veïns i veïnes d’aquesta zona de Camp Clar reclamen més presència policial”, ha reclamat el portaveu del Partit Demòcrata, que, en aquest sentit, considera que caldria reforçar la Unitat de la Policia de Proximitat.

“Tothom té dret a sentir-se còmode i protegit en qualsevol lloc i encara més a l’espai públic”, ha conclòs Abelló.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar