loader
menu

CIUTAT

La Generalitat treu a concurs la nova escola de l'Arrabassada per 5,6 ME

El Circ Ciutat dimarts, 01 d'agost de 2017

El departament d’Ensenyament de la Generalitat ha tret finalment a concurs la construcció de la nova escola de l’Arrabassada. El projecte, pressupostat en 5,6 ME, contempla un centre d’educació infantil, primària, àrea de gimnàs, administració, i altres serveis, com ara biblioteca, menjador, o local per l’AMPA.

Es preveu que les obres s’adjudiquin a finals d’any, amb un termini d’execució de 22 mesos, el que situa el funcionament de l’escola plenament al curs 2020/2021

Segons informa Ensenyament, es preveu que les obres s’adjudiquin a finals d’any, amb un termini d’execució de 22 mesos, el que situa el funcionament de l’escola plenament al curs 2020/2021, comptant el trasllat i adaptació.

Foto: FAPAC

En tots els casos, amb retard respecte els anuncis dels darrers anys per part dels responsables d'Ensenyament a la demarcació. Ara fa dos anys, l'aleshores directora territorial Àngels González assegurava que la nova escola de l'Arrabassada estaria enllestida pel 2018; una circumstància que no passarà. Aquest centre educatiu de Llevant fa 10 anys que funciona amb mòduls prefabricats, coneguts popularment com a 'barracons'.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar