loader
menu

CIUTAT

TGN també converteix en zona de vianants el carrer Sant Domènech

El Circ Ciutat dimecres, 02 d'agost de 2017

Una setmana després d'anunciar la transformació del carrer Sant Oleguer en zona de vianants, l'Ajuntament de Tarragona continua amb la seva aposta per fer la Part Alta més transitable per a les persones i, de pas, fent fora els cotxes. El pròxim carrer del nucli antic pel qual estarà prohibit circular amb vehicle sera Sant Domènech, just darrere de la plaça de la Font, en el marc del projecte integral de la Part Alta (PIPA).

Una imatge del carrer Salines, i al fons, Sant Domènec. Foto: tarragona.cat

La intervenció, que és previst que duri uns quatre mesos i que també tindrà afectació en el carrer Salines, començarà a partir del 3 d'agost i comportarà el canvi del paviment d'aquestes dues dues vies, consistent en una plataforma única i del mateix tipus de pedra que la veïna Plaça de la Font; a excepció de la cantonada amb Rera Sant Domènech, que es farà amb un acabat diferent. Tot i que l'objectiu és fer del carrer Sant Domènech un espai principalment per a vianants, des del consistori s'ha anunciat que també es permetrà la circulació esporàdica de vehicles.

Pilones de pas

Pel que fa a les pilones que hi ha a l’entrada de la plaça de la Font, des del carrer Sant Domènec, aquestes es traslladen al principi del carrer Salines. En horari de càrrega i descarrega, com a la resta de la Part Alta, es baixarà la pilona de pas per permetre l’activitat quotidiana de veïns, comerciants i passavolants.

El projecte, promogut per EMATSA (aigua i clavegueram) i SMHAUSA (la resta) té un pressupost repartit en dos lots de licitació i execució que fan un total de 309.400 € (sense IVA).

L’adequació de les instal·lacions comportarà la renovació de clavegueram, aigua potable, reg i incendis. Se soterrarà la instal·lació elèctrica aèria i es milloraran les existents. També es procedirà al soterrament de les línies generals de telefonia i millora i ampliació de les existents (llevat de les línies individuals de façana). Igualment es millorarà la disposició de la xarxa de gas en rases i s'ampliarà la instal·lació existent.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar