loader
menu

CIUTAT

ERC i la CUP alerten que l'Ajuntament instrumentalitza el problema del soroll a la Part Alta

El Circ Ciutat dijous, 03 d'agost de 2017

La prohibició, per part de l'Ajuntament de Tarragona, de celebrar els actes populars de la Diada Nacional a la Part Alta i l'anunci posterior dels seus organitzadors (Coordinadora Onze de Setembre) instistint en que no es mouran del nucli antic tarragoní han sacsejat novament l'actualitat municipal.

Una imatge de membres de la plataforma Farts de Soroll, davant de l'Ajuntament de TGN. Foto: circdetarragona.com

Per tot això, el grup municipal d’ERC insta l’equip de govern a fer una mediació real en el conflicte del soroll a la Part Alta sense instrumentalitzar cap col·lectiu. La consellera Mònica Alabart lamenta que "estem davant un nou capítol en la mala gestió del conflicte que afavoreix l’enfrontament entre els veïns". Els republicans reiteren des de fa mesos que "en molts aspectes les inquietuds de les parts afectades per la problemàtica del soroll no estan gaire allunyades i es tracta d’aproximar posicions i escoltar tothom". Alabart denuncia que, "enlloc d’adoptar la postura de mediador, el PSC està instrumentalitzant el conflicte del soroll segons els seus interessos".

Des de la formació republicana lamenten també que el govern de PSC i PP sembla no tenir cap full de ruta clar per resoldre les diferents problemàtiques que preocupen els veïns del nucli antic. "Els hi receptem diàleg i escolta activa amb totes les parts sense instrumentalitzar ningú. Els tècnics de la casa estan fent la seva feina i ha d’anar acompanyada d’implicació política", conclou Mònica Alabart.

Per la seva banda, la CUP de Tarragona hi veu tres lectures possibles. "La primera, la manca de capacitat de l'actual govern municipal, liderat pel PSOE, per a fer front als conflictes existents als diferents barris de la ciutat. La segona, la instrumentalització i manipulació de les reivindicacions de la Plataforma Farts de Soroll, per part del tripartit tarragoní, com a excusa per a eliminar activitats d'entitats de la ciutat i alhora enfrontar els col·lectius entre ells. La tercera, el menyspreu del govern local vers els problemes quotidians de la població tarragonina a tots els barris de la ciutat. El pitjor, però, és que totes tres són complementàries."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar