loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament autoritza parcialment els actes previstos per la Diada a la Part Alta

El Circ Ciutat dissabte, 05 d'agost de 2017

L’Ajuntament de Tarragona ha autoritzat a l’Associació Espais de Debat i Acció a celebrar parcialment les activitats que havien previst celebrar l’11 de setembre. En concret, s’autoritza tot excepte els inflables perquè els considera inadequats, l’entarimat –que es demana de dimensió menys reduïda–. Així mateix, els demana que les activitats musicals “es circumscriguin als límits propis de la música de fons ambiental, tal com reglamentàriament vénen definits al Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives aprovat pel Decret 122/2010, de 31 d’agost.

Foto: circdetarragona.com

Cronologia dels fets

L’Associació Espais de Debat i Acció va presentar el 16 maig una sol·licitud demanant autorització d’ocupació de la via pública per diferents actes de celebració de la Diada Nacional de l’11 de setembre. El 5 de juny, el Servei de Mobilitat i Convivència va denegar a l’entitat perquè algunes de les activitats proposades estan suspeses per acord del Consell Plenari del 23 de desembre de 2016 a l’àmbit de la Part Alta. Un altre dels factors que van portar a la negativa del consistori és que l’assegurança que acreditaven estava caducada, a més a més els serveis tècnics també van considerar que la petició “portava molt poca documentació annexa per valorar-ho”.

Davant la denegació, els afectats van presentar un recurs de reposició contra la resolució perquè es valorés de nou la proposta, al mateix temps que van presentar més documentació. Aquest matí –després que el Servei de Mobilitat i Convivència valorés de nou la proposta-, l’alcalde en funcions de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, ha signat el decret per autoritzar les activitats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar