loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El nou format de 'Tarragona Història Viva' captiva al públic

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 10 d'agost de 2017

La combinació de tecnologia i recreació històrica en viu que ofereix enguany el certamen “Tarragona Història Viva” està tenint una gran acollida entre el públic assistent. Les quatre representacions realitzades a l’Amfiteatre han aplegat ja prop de 3.000 espectadors i el dissabte passat, 5 d’agost, es va penjar el cartell d’entrades esgotades.

Foto: Rafael López Monné

Les famílies són el públic majoritari: representen més del 80% dels assistents. En aquest sentit, Inma Rodríguez explica que “l’espectacle s’ha concebut pensant en el públic familiar i el resultat ens mostra que l’objectiu s’ha assolit. La imatge dels gladiadors lluitant en un escenari real, combinat amb el so i les imatges, dóna dinamisme a una activitat molt atractiva per als més petits. Per això, vam crear un paquet familiar que, a un preu únic de 35 €, inclou entrades per 2 adults i 2 nens”. I assegura: “De fet, són ells, els menors de 15 anys, els que valoren millor l’espectacle, i li atorguen un 9,4 sobre 10”.

El 80% d’assistents són de fora de Tarragona

“S’ha incorporat tecnologia digital potent i s’ha donat importància al so, la llum i a un component lúdic necessari per fer gaudir als visitants d’aquesta immersió a la història de la ciutat. L’esforç tècnic i humà ha donat els seus fruits: el 33% del públic assistent és estranger, majoritàriament, de França, seguit pels d’origen holandès i britànic i també estatunidencs. El 20% són de la ciutat de Tarragona i el 47% restant provenen de la resta d’Espanya. Entre els turistes que assisteixen a l’espectacle, prop de la meitat pernocten a Tarragona”, explica la regidora de Turisme, Inma Rodríguez.

Una valoració de 8,5 sobre 10

Des del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona es preveu arribar de nou aquest dissabte al màxim d’aforament, que és de 800 persones. La valoració ha anat incrementant-se setmana a setmana fins a arribar al 8.5 sobre 10 a les enquestes de satisfacció que es fan en finalitzar l’espectacle. La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha afirmat: “estem molt satisfets per l’èxit d’aquesta aposta innovadora. Estem convençuts que estem davant d’un punt de partida molt interessant en el que hem de continuar creixent”.

“Tarragona Història Viva” està impulsat pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i compta amb la participació dels grups de recreació històrica de la ciutat Thaleia i Tarraco Lvdvs i de l’empresa Digivision. Les properes representacions seran els dies 12 i 26 d’agost i el tancament serà el dia 2 de setembre. En totes les representacions hi ha subtítols en català, castellà, anglès i francès. El preu de les entrades anticipades és de 10 euros, per a adults, i de 7,50 euros per a nens entre cinc i 12 anys, i majors de 65 anys.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar