loader
menu

CIUTAT

TGN posa en marxa una campanya per reparar desperfectes a la via pública

El Circ Ciutat divendres, 11 d'agost de 2017

L’Ajuntament de Tarragona ha endegat aquesta setmana la campanya "Tarragona, posa’t a punt", que consisteix en una actuació global a tota la ciutat amb l’objectiu d’arranjar el paviment asfàltic, reparar el paviment de les voreres de carrers i places o qualsevol altre desperfecte que es trobi a la via pública.

Foto: Ajuntament de TGN

La campanya també inclou reparacions de voreres o l’enrajolat de petits trams de carrers. Aquesta actuació es va encetar dilluns i la previsió és que tingui una durada de sis mesos, quan es calcula que totes les reparacions a la via pública estiguin resoltes.

El primer punt de la ciutat que viurà aquesta posada a punt és La Floresta-L'Albada-Parc Riu Clar-Torreforta-El Pilar-Torrenova-La Granja-Icomar-Riu Clar. En total estan previstes 34 actuacions. Els operaris de la Bir actuaran per espai de tres setmanes actuant a aquests barris de la ciutat, és a dir, fins a finals del mes d’agost.

La següent zona que s’arranjarà serà el tram de la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d’Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa.

La conselleria d’Espais Públics treballa amb la previsió d’actuar de forma intensiva en l’arranjament de paviment, asfalt i altres reparacions una mitjana de tres setmanes per zona, per la qual cosa a principis de l’any vinent estaria tota la ciutat a punt. Per aconseguir-ho, la Brigada d’Intervenció Ràpida reforçarà el seu servei en 7 operaris, que s’afegeixen als que actualment treballen a la ciutat. “La Brigada d’Intervenció Ràpida no només no s’atura sinó que intensifica la seva tasca amb l’objectiu de millorar, encara més, l’espai públic de Tarragona”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

24.974 actuacions des de la seva creació

Des de la seva creació el 2008, la BIR ha fet 24.974 actuacions. Només en un any, 2016 s’han fet 3.121 intervencions, un 66% són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol·locació de mobiliari urbà i un 13% són asfaltat. La BIR realitza una mitjana de 13 actuacions diàries a la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar