loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Dames i Vells troba aliats per 'pentinar' TGN durant Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 13 d'agost de 2017

La plaça de Dames i Vells ha estat, de nou, l’escenari del 'Vermut Populart' del Ball de Dames i Vells. La novetat de l'edició d’enguany ha estat el Concurs de Versots, que ha reptat a la imaginació i creativitat dels ciutadans, i que oferia la possibilitat d’experimentar de primera mà com és participar en el ball parlat com a actors. El vencedor ha estat Jorge Pérez, que enguany podrà gaudir de veure com s’inclouen els seus versots en el text de Dames i Vells de les festes de Santa Tecla.

Fotos: Dames i Vells

Fotos: Dames i Vells

Els guanyadors del concurs de disfresses i versots de parella han estat els integrants de la Parella Interracial del Tarragonès-garrafenca -formada per Nil Fabra i Àlex Pereira- que s’han proclamat vencedors gràcies a la seva creativitat i capacitat d’improvisació. Els vencedors tindran l’ocasió de participar en el darrer passi del ball parlat de Dames i Vells que es durà a terme per les festes de Santa Tecla de Tarragona.

El darrer dels nous concursos proposats per enguany, el concurs de fotografia a través d’Instagram, segueix obert a l’espera de les aportacions d’imatges de la ciutadania. El límit per enviar imatges és el 20 d’agost de 2017 i, fins aleshores, que ho desitgin podrà penjar imatges del vermut popular celebrat aquest diumenge a Instagram, a instagram@damesivellstgn. Caldrà que els participants etiquetin les imatges amb el hastag #vermutdamesivells2017.

A més a més dels concursos, cal destacar el gran nombre de persones que han participat en l’edició d’enguany i del seguiment popular que ha tingut el ball de la Rumba de Dames i Vells, que aquest diumenge ha tornat a sonar a plaça amb l’atenció de grans i petits, que duran la jornada s’han animat a ballar-la i a gaudir-la.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar