loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN diu que per fer vermuts musicals a la platja cal demanar permís a la Generalitat

El Circ Ciutat divendres, 18 d'agost de 2017

L'Ajuntament de Tarragona ha volgut respondre a les queixes i a les crítiques publicades al Circ per part dels organitzadors del vermouth electrònic que s'havia de celebrar el dia de Sant Magí al xiringuito El Caloret, a la platja Llarga. L'excés d'exigències i la falta de suport, a grans trets, ha fet abaixar els braços al propietari de la guingueta i renunciar a celebrar-lo.

Foto: circdetarragona.com

Des de l'àrea de Domini Públic de l'Ajuntament han explicat al Circ que van avisar al propietari de la guingueta que per realitzar una activitat extraordinària que ocupi domini públic marítimo-terrestre que excedeixi els 70 m2 de la guingueta, calia sol·licitar prèviament autorització a la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, depenent de la Generalitat. Això, sí, l'Ajuntament també recorda al propietari de la guingueta que la sol·licitud a la Generalitat s'ha de fer amb un mes d'antelació.

La comunicació per part de Domini Públic de l'Ajuntament es va enviar el passat 4 d’agost, dos dies després que la petició de l’activitat es registrés a l’OMAC. En la notificació, Domini Públic informa que la guingueta té una superfície d'ocupació màxima autoritzada de 70 m2, tal i com està previst al pla d'usos i serveis de temporada de la Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme, aprovat el passat mes de maig, i que serà vigent durant els propers cinc anys.

En la notificació al propietari de la guingueta el consistori també recorda que per dur a terme una activitat extraordinària que hagi d'ocupar domini públic marítimo-terrestre excedint de la superfície de la guingueta, "l'Ajuntament no ho pot autoritzar si no hi ha prèviament resolució expressa [...]"

La comunicació de Domini Públic és del 4 d'agost, quan també es donava un termini de 10 dies al xiringuito perquè presenti tota la documentació necessària per poder tenir el permís per fer el vermouth electrònic.

La condició indispensable era haver passat abans per Territori i Urbanisme, és a dir, amb el justificant d'haver formalitzat la sol·licitud d'ocupació del domini públic marítimo-terrestre. Després la memòria descriptiva detallada de l'activitats, un plànol amb mides i ubicació concreta dels diferents elements de l'esdeveniment i l'acreditació de la pòlissa d'assegurança que cobreixi el risc derivat de l'ocupació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar