loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

TGN torna a buscar inversors per muntar un xiringuito al Miracle

Sergi Casado Ciutat dilluns, 13 de maig de 2013

L'Ajuntament vol dinamitzar la platja del Miracle i per això ha tornar a convocar un concurs per trobar empreses interessades a gestionar una guingueta-bar durant els propers tres anys. Després que l'any passat el concurs va quedar desert, des del consistori s'ha optat per rebaixar el preu de licitació al 50 per cent respecte la tarifa de 2012. El període de temps per presentar ofertes és de 20 dies naturals des de l'endemà de l'anunci al Butlletí Oficial de la Província (BOPT).

Una imatge de la platja del Miracle de Tarragona. / tarragona.cat

En el cas del 2013, el període previst de l’autorització per l’explotació comercial començarà el dia 1 de juny i acabarà el dia 31 d’octubre, mentre que en anys posteriors la durada del termini permès per l’explotació de l’activitat coincidirà com a màxim amb la durada de la temporada que s’hagi aprovat definitivament. En principi, les dates obligatòries seran des del 15 de juny fins el 16 de setembre, mentre que quedaria a determini de l'adjudicatari obrir el bar des de l'1 d'abril fins el 31 d'octubre.

Els preus inicials de licitació per la temporada d'estiu d'enguany són 598 euros pel juny, 1.795 euros pel juliol, 2.393 euros per l'agost i 1.196 euros pel setembre. En total, 5.984 euros.

L’adjudicatari estarà obligat a posar en funcionament una guingueta que es composa de bar, terrassa i WC per donar servei als usuaris de la platja del Miracle, en la qual, tan sols s'instal·la un mòdul de fusta just al principi de la platja, al costat del port esportiu.

Tota la inversió i les despeses que aquesta instal·lació comporti seran a càrrec de l’adjudicatari. També serà a compte de l’adjudicatari la taxa per la recollida selectiva i de tractament de residus que correspongui.
La superfície màxima de la guingueta per la temporada 2013 és de 60m2. Aquesta superfície és susceptible de modificar-se a l’alça en properes temporades si així es recull a la proposta de Pla de Distribució d’Usos i Serveis de temporada de les platges de l’any que correspongui.

També als jardins de la Tabacalera

L’Ajuntament també ha obert la convocatòria d’adjudicació per a la gestió d’una guingueta als jardins de la Tabacalera. L’anunci s’adreça a les entitats o associacions sense ànim de lucre de la ciutat que ho vulguin, per a la venda de begudes i altres queviures, amb la contraprestació de la conservació i manteniment del jardí.

A partir d’avui, 14 de maig, i en el termini de vint dies, totes les entitats interessades es poden presentar, incloent una memòria de l’assocació especificant experiència en la conservació i manteniment de jardins, així com la proposta de la guingueta a instal·lar i el seu pressupost, entre d’altres. Més informació a la seu electrònica del consistori.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar