loader
menu

CIUTAT

La festa del corder fa augmentar l'exportació de bestiar viu des del Port de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 23 d'agost de 2017

Durant aquesta segona setmana d’agost, el Port de Tarragona incrementa notablement les exportacions de bestiar viu, sobretot de corders, als països de la conca del Mediterrani, que el proper dia 1 de setembre celebren la festa del corder. Una prova d’això és la càrrega del buc “Fidelity”, prevista per demà, que embarcarà 13.000 corders amb destinació a Líbia. Aquest vaixell està consignat per Transmar Ship & Forwarding Agency i estibat per Noatum Codemar.

Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

El juliol de l’any 2012, la infraestructura portuària va iniciar un nou tràfic d’exportació d’animals vius amb l’objectiu d’afavorir la dinamització de l’economia de la ramaderia de la seva àrea d’influència. Des de la primera operativa el creixement ha estat exponencial.

Així mateix, aquest tipus de tràfic atorga al Port de Tarragona una distinció d'alta qualitat ja que no tots els ports estan adequats per treballar amb aquest tipus de mercaderia. La terminal de bestiar viu de les instal·lacions portuàries tarragonines disposa de serveis duaners, veterinaris i d’estibadors preparats professionalment per rebre aquest tràfic, i és un bon exemple de la diversificació de mercaderies que el Port està impulsant per ser més competitiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar