loader
menu

CIUTAT

Vuit empreses opten a construir la piscina olímpica de l'Anella Mediterrània

El Circ Ciutat dijous, 24 d'agost de 2017

Vuit empreses s’han presentat per optar a construir la piscina olímpica de l’Anella Mediterrània, que tindrà una llargada de 50 metres i una amplada de 25 metres. Serà descoberta i tindrà un espai de més de 6.000 m2 a la seva superfície. El pressupost és de 2,8 ME, a càrrec del Govern de l’Estat, i el termini d’execució de les obres és d’un màxim de 6 mesos. L'equipament hauria d'estar enllestit per a la pròxima primavera.

Foto: circdetarragona.com

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament de Tarragona ha obert el sobre amb les ofertes de les empreses i s’ha fet una classificació de les ofertes econòmiques. Abans de procedir a la proposta d’adjudicació de les empreses, la Mesa de Contractació sol·licitarà a les empreses una justificació de la seva oferta econòmica.

A partir d’aquest moment es farà una validació de cada una de les propostes presentades i amb aquesta documentació que se’ls ha requerit. En un termini màxim de 10 dies es tornarà a reunir la Mesa de Contractació per decidir la proposta definitiva.

L’Ajuntament va obrir el període de licitació de les obres del complex el passat 4 d’agost per via d’urgència, donada la necessitat d’iniciar les construccions el com més aviat millor.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar