loader
menu

CIUTAT

Les piscines municipals amplien la seva oferta lúdica

El Circ Ciutat dilluns, 28 d'agost de 2017

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) amplia el seu ventall d'activitats amb noves classes de tecnificació a l'aigua i sessions particulars de natació. Aquestes son algunes de les principals novetats per a la temporada de tardor a les piscines municipals de Tarragona.

Foto: Ajuntament de TGN

En total s’ofereixen 2.148 places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals: Part Baixa i Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Riu Clar, Sant Salvador i Campclar, que reobre les portes després d'estar prop d'un any tancada a causa de les obres a l'Anella Mediterrània. La temporada de tardor, en concret, es desenvoluparà del 2 d’octubre al 23 de desembre.

4t nivell

Destinat a infants de 6 a 12 anys, amb un bon nivell aquàtic, on s’introduiran aspectes més tecnificats, a la vegada d’adquirir i augmentar resistència i velocitat.
Es realitza dos dies en setmana, els dilluns i dimecres de 18.30 a 19.20 h a la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau i, els dimarts i dijous de 18.30 a 19.20 h, a la piscina Municipal de Campclar.

Tecnificació

A partir de 18 anys. Millora de la tècnica en tots els estils de natació, salts, sortides i viratges, a la vegada d’adquirir resistència i velocitat. Activitat adreçada a persones que volen fer entrenaments de natació per iniciar-se a la competició d’aigües obertes, màsters o triatlons. Es realitza els dimarts i dijous de 19.30 a 20.20 h a les piscines municipal de Campclar i de Sant Pere i Sant Pau.

Classes particulars de natació

S’ofereix a tots els nivells i edats des de l’aprenentatge, perfeccionament o una millora de la tècnica aquàtica.
Les classes s’impartiran en un pack de 4 sessions de 50 minuts de durada, a un preu únic de 78,40 €. S’han de posar en contacte amb el Patronat Municipal d'Esports per concretar instal·lació, dia i horari.

Una altra de les novetats és el canvi d’horari de l’activitat d’aquagac (treball cardiovascular i de tonificació del glutis, abdominals i cames), que incorpora un nou horari a la piscina municipal de Part Baixa i Serrallo els dimarts i dijous de 14.30 a 15.20 h.

Tots aquests canvis s'incorporen a la programació regular, que manté cursos de natació per a totes les edats (1.318 places) i activitats aquàtiques dirigides (830 places en total) com aquagim, aquazumba, aquafitness o aquacross, entre d'altres. Les activitats tenen lloc de dilluns a dissabte, en horari de matí o tarda segons el grup.

"Jugem a nedar"

Aquestes activitats aquàtiques es complementen amb l'inici del programa 'Juguem a nedar', presentat a finals de juny passat, que ofereix un curs de natació gratuït en horari lectiu a tots els alumnes de P5 dels centres educatius de la ciutat.

El procés d’inscripció és similar al d’ocasions anteriors. Del 28 d’agost al 6 de setembre té lloc el període d’inscripcions per als abonats al Patronat Municipal d’Esports. Del 14 al 18 de setembre serà el torn de la inscripció per a les persones empadronades a Tarragona, mentre que la inscripció a les possibles places vacants tindrà lloc a partir del 27 de setembre per rigorós ordre d’arribada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar