loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La nova temporada de teatres de TGN inclou tres nous cicles temàtics

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 30 d'agost de 2017

Amb més antel·lació que de costum, l'Ajuntament de Tarragona ha presentat la nova temporada de teatres, i que enguany presenta novetats substancials. S'incorporen tres cicles temàtics dedicats a la música tradicional, el jazz i la dansa contemporània, que es representaran al Teatre el Magatzem i coorganitzats per l’Ajuntament. A més, durant el que resta d'any no es programarà al Teatre Metropol a causa dels treballs de reforma estructural que s'hi estan duent a terme.

Sense el Metropol, d'obres fins a final d'any, el Teatre Tarragona es converteix en eix principal de la programació. El Teatre Magatzem es converteix en un nou espai, on s'hi realitzaran els cicles de música tradicional, jazz i dansa. En total, 45 propostes amb obres variades i per a tots els públics.

La nova temporada dels teatres municipals inclou 45 espectacles (28 en la programació regular i 17 en els tres nous cicles). Pel que fa a la resta de la temporada estable, es desenvoluparà d'octubre de 2017 a febrer de 2018 i inclou 28 espectacles dividits en quatre grans pilars: teatre, temporada simfònica, òpera i festival de màgia. Segons el conseller de Cultura, Josep Maria Prats, els nou cicles aposten “per tres gèneres que tradicionalment han despertat interès a la ciutat. Amb aquestes cicles monogràfics volem potenciar-los, contribuir a generar més públic i iniciar un camí per obrir-nos encara més als circuits internacionals d’aquests àmbits”.

Foto: Mauri

Imatge del cartell de la nova temporada de teatres de Tarragona.

Entre les propostes d’arts escèniques destaquen Carmen Machi encapçalant el repartiment de la comèdia La autora de Las Meninas o les noves produccions d’Art, amb Pere Arquilluè, Francesc Orella i Lluís Villanueva. En l’apartat musical sobresurten el Gran Concert d’Any Nou a càrrec de la Strauss Festival Orchestra o el concert de Nadal amb el Quartet Mèlt. La temporada també tindrà un important component solidari amb el concert de The Gospel Viu Choir a favor de Mans Unides i la gala de Pallassos Sense Fronteres.

La temporada simfònica vindrà una vegada més de la mà de l’Orquestra Camera Musicae, que oferirà sis concerts. La soprano Ainhoa Arteta serà la protagonista del primer dels concerts d’una temporada en què el públic també podrà gaudir d’intèrprets de prestigi.

La temporada estable dels Teatres de Tarragona se sumarà, un any més, al Festival Teatre Màgic amb dues propostes d’interès per al gran públic. La cita amb l’òpera arribarà en aquesta ocasió amb una òpera bufa de Mozart, Così fan tutte, amb producció novament a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell. La programació familiar es potencia amb sis espectacles adreçats especialment als més menuts, i el talent local també tindrà un pes destacat.

Consulta AQUÍ tota la programació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar