loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tàrraco Viva s'al·lia amb la tecnologia

Sergi Casado Cultura i patrimoni dimarts, 14 de maig de 2013

Dins el projecte Tarragona Virtual i coincidint amb el Festival Tàrraco Viva 2013, que arrencarà el proper 16 de maig, l’Ajuntament presenta els principals espais i actes on es desenvolupa el certamen, a través de les noves tecnologies i en visualització a 360 graus. A través de http://virtual.tarragona.cat es poden visitar vint-i-dos actes del Festival que es fan en onze espais diferents.

A partir d’un índex principal i l’acompanyament de plànols de situació, es poden fer les visites i el recorregut conté en total 144 panoràmiques esfèriques de 360 graus dividides en els 22 actes que es van enregistrar a 11 emplaçaments diferents principalment durant els deu dies de festival de l’any passat.

Per a la realització d’aquest programa s’utilitza la tecnologia de Adobe Flash, que garanteix la màxima compatibilitat amb els navegadors del mercat i amb les diferents plataformes informàtiques. Per a dispositius mòbils com smartphones o tablets s’està desenvolupant des de l’Ajuntament una versió compatible pel seu desenvolupament. Les altres visites que ja es poden fer des de fa temps, són: Teatre Metropol, les Muralles, la Casa Canals, la Casa Castellarnau, l’Amfiteatre i el Concurs de Castells de 2012.

El web de Tarraco Viva (www.tarracoviva.com) també presenta enguany diverses novetats i millores. La nova pàgina web ja es pot consultar amb un disseny àgil i atractiu que incorpora nous materials multimèdia diverses com ara el tràiler del festival en diversos idiomes, vídeos resum d'activitats que es podran veure aquest any i presentacions online d’entitats i creadors del Festival que ens avancen el que trobaren a l’edició d’enguany per aquells que vulguin saber més coses sobre el passat romà de Tarraco. Aquesta edició, el web es podrà visitar també en llengua anglesa a banda de català i castellà.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar