loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Ballesteros defensa la promoció del Chartreuse pel seu fort lligam amb TGN

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 31 d'agost de 2017

Tot i les advertències per part del departament de Salut a l'alcalde Ballesteros, el febrer d'enguany, perquè deixés de promocionar begudes amb alcohol durant les festes, el batlle tarragoní ha presidit l'acte de presentació de la nova edició del Barrilet de Santa Tecla 2017, dedicat enguany a la Mulassa i al Ball de Bastons.

Foto: Mauri

Ballesteros ja va qualificar aleshores de 'cíniques' i 'hipòcrites' les recomanacions que feia Salut, i per això no ha fallat a l'acte, en què també ha fet una crida al consum responsable d’alcohol durant les festes i ha recordat que es tracta d’una recomanació que també s’inclou en el barrilet. El batlle ha agraït el vincle i el compromís de la Chartreuse amb Tarragona i n’ha destacat la seva vinculació al patrimoni cultural, històric i econòmic de la ciutat i, especialment, a les festes de Santa Tecla.

1500 ampolles

Una de les novetats del Barrilet d'enguany, dissenyat per l'artista gràfic tarragoní Xuspa Guillén, és que hi apareix la bandera de Tarragona al mig. Al mateix temps, també s’han presentat les ampolles d’edició especial per Santa Tecla 2017, amb el format antic de 70 cl i que porten a la contraetiqueta la imatge oficial de les festes. S’han fet un total de 1.300 botelles de Chartreuse groc i també se n’han embotellat 200 de Chartreuse verd.

"Fer de Tarragona un mercat diferent de la resta del país"

El responsable d’exportació de Chartreuse, Yannick Rochez, ha explicat que: “la voluntat de la marca és fer de Tarragona un mercat diferent de la resta del país i seguir cuidant els tarragonins d’una manera preeminent”. Per aquest motiu, han elaborat una botella dedicada a la ciutat de Tarragona. La seva representant a Tarragona, Carme Rodríguez, ha destacat la iniciativa com “una manera de donar les gràcies a tants anys de relació entre la ciutat i la marca”.

La nova ampolla és una barreja de Chartreuse groc amb un toc de Chartreuse verd. Històricament no s’ha canviat mai l’etiqueta frontal de Chartreuse, però en aquesta nova botella a més del degradat de color groc a verd en la part mitjana, hi apareix la bandera de Tarragona i el símbol de la Tau. La contraetiqueta està escrita en català, amb una fotografia de l’antiga fàbrica de Chartreuse a la ciutat.

Aquest nou producte serà conegut com “La Tau”. D’aquí a finals d’any sortirà al mercat un tiratge de 5000 botelles, les quals porten inscrit l’any d’embotellament i només es podrà adquirir a bodegues i botigues especialitzades de Tarragona ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar