loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Sis vermuts en una hora

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 31 d'agost de 2017

L'oferta de vermuts musicals pel primer cap de setmana de Santa Tecla és més que considerable. N'hi ha 8 previstos, 6 dels quals coincidiran el dissabte 16 de setembre, i a més, tots es concentraran en la mateixa franja horària i dos es faran al mateix carrer. Hi haurà vermuts de totes les classes: rumber, tecler, solidari contra l'abandonament animal, amb musclos, com al Serrallo; i el de l'Esbart Santa Tecla a la Casa de la Festa. Cap de tots, però, és electrònic.

El primer dissabte de Santa Tecla mitja dotzena de vermuts coincidiran en la mateixa franja horària. A la Rambla Nova, per exemple, se'n faran dos i a pocs metres l'un de l'altre.

La proliferació de vermuts farà que a la Rambla Nova se'n celebrin dos a la vegada, i gairebé a tocar l'un de l'altre. Davant del Teatre Metropol l'AIEG Alverna celebrarà el seu, denominat al programa com el "Vermut tecler". Uns metres més avall, el Grup d'Adopcions i Acollides d'Animals a Tarragona (GAIA) organitza el "Vermut popular solidari contra l'abandonament animal".

Foto: tarragona.cat

A la mateixa hora, però a la plaça de l'Antic Escorxador, estarà sonant el "Vermut rumber", a càrrec de l'Associació de portadors dels Gegants Vells i del Cos del Bou i que també comptarà amb la intervenció de Vergüenza Ajena. Mig hora més tard, la plaça de les Cols serà escenari d'un altre vermut. En aquest cas, anirem de vermut amb la Big Band de la Banda Unió Musical de Tarragona.

La concentració de vermuts durant el primer dissabte de la Tecla es complementarà a la Casa de la Festa, on tindrà lloc "Balla els Balls fa el vermut", organitzat per l'Esbart Santa Tecla i amb la intervenció de So Nat-Grallers de Tarragona. El vermut dels musclos que es farà al Serrallo, i organitzat per Yzaguirre, completa l'oferta 'vermutera' del primer dissabte de festa major.

Els amants d'aquest costum tant tarragoní tindran feina a decidir per quins dels sis optaran, molt conscients que no tindran temps material per gaudir-los tots.

Consulta tota la programació de Santa Tecla al web i a l'app del Circdelacultura.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar