loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana incorpora onze nous agents

El Circ Ciutat divendres, 01 de setembre de 2017

La Guàrdia Urbana de Tarragona incrementa el número d'efectius. Aquest migdia han pres possessió els 11 nous agents de la policia local tarragonina, que són els guanyadors de la convocatòria que va fer fa un any l’Ajuntament de Tarragona i en la qual es van presentar 800 aspirants. Els nous agents de la Guàrdia Urbana són 3 dones i 8 homes, tenen entre 20 i 39 anys, i el 70 per cent viuen a Tarragona.

La policia local tarragonina arriba als 241 agents. Els nous policies són els guanyadors de la convocatòria feta ara fa un any. Són 3 dones i 8 homes, i tenen entre 20 i 39 anys.

Amb aquesta nova fornada de policies, el cos de la Urbana arriba als 241 agents, pròxims a la xifra de 260 a la qual s'ha referit l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, durant l'acte de presa de possessió dels nous 'urbanos'. "Això significa que estem molt a punt d’aconseguir els 260 agents que vam dir”. Ballesteros ha explicat que amb aquestes noves incorporacions s’aconseguirà "rejovenir la plantilla actual" i “dotar de més proximitat la nostra policia”.

Foto: Mauri

Foto: Mauri

La presa de possessió dels nous agents coincideix amb els moments de tensió que es viuen al país i al nostre territori a causa dels atemptats de Barcelona i de Cambrils, i que han obligat a un sobreesforç a tots els cossos de seguretat, entre d'altres, també a la policia local de la ciutat. L'alcalde ha transmès el seu ànim i el suport a tota la plantilla de la Guàrdia Urbana, qui, segons ell, a més, té molt bona valoració per part dels ciutadans. “Vivim uns moments complicats. Teniu la complicitat de tots nosaltres perquè sabem que sou un cos de seguretat exemplar i sabeu fer bé la feina”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar