loader
menu

CIUTAT

La platja Llarga viu una performance sobre el drama dels refugiats

El Circ Ciutat dissabte, 02 de setembre de 2017

Amb una performance, i amb l'ajut de voluntaris, la plataforma Stop Mare Mortum Tarragona ha escenificat a la platja Llarga la situació dramàtica que es viu diàriament a molts indrets de costa de la ribera del Mediterrani, a on hi arriben persones que fugen dels seus països d'origen a causa dels conflictes bèl·lics.

Foto: plataforma Stop Mare Mortum Tarragona

Foto: plataforma Stop Mare Mortum Tarragona

A l’acció hi han participat unes 50 persones que han respost a la petició de voluntaris que va fer la plataforma. Tot i tractar-se d'una recreació, l'acció ha causat l’expectació dels que estaven passant el matí a la platja, que han estat testimonis, per un moment, d’uns fets que desgraciadament passant massa sovint en indrets que de vegades considerem llunyans, però que no ho són tant.

Stop Mare Mortum Tarragona segueix reclamant l’establiment de vies segures i legals per a que ningú més hagi de posar la seva vida en perill quan han d’abandonar les seves llars per sobreviure a guerres, fam, desastres naturals i d’altres condicions que els fan abandonar-ho tot buscant un nou lloc on continuar amb les seves vides.

La plataforma està molt agraïda per la resposta dels que voluntàriament han participat i al públic per l’atenció i el respecte amb que han observat aquesta acció que crida a la reflexió de tota la nostra societat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar