loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'estació d'autobusos de TGN es torna a obrir a l'art

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 04 de setembre de 2017

L’estació d'autobusos de Tarragona s'obre novament al talent artístic. L'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) cedeix de nou les instal·lacions de l'estació per a la exposició d’art contemporani conceptual del programa “Estació Creactiva” del col·lectiu Künstainer. En aquesta ocasió es tracta de la intervenció artística “Distorsión libre” d’Unai Reglero, una instal·lació de paraules invertides i retro il·luminades per ser llegides en el reflex de miralls distorsionadors. La inauguració serà demà dimarts, 5 de setembre, a les 20 hores.

Foto: flickr

Es tracta d’una nova mostra d’art contemporani conceptual en un espai públic, que permet a l’espectador transitar per l’obra i interactuar amb ella. “Distorsión Libre” és una instal·lació a través de la qual l'artista busca posar en evidència que “la distorsió del llenguatge i la corrupció dels significats són una típica estratègia de manipulació i propaganda dels mecanismes del poder, augmentada i utilitzada ja sense cap pudor en aquests temps de posveritat”. Unai Reglero és artista plàstic, grafista, editor, curador d'exposicions i intervencions, i activista cultural, interessat especialment en l'àmbit social i polític.

El programa Estació Creactiva es va iniciar l’any 2010. Durant aquests 7 anys, han utilitzat l’espai de l’estació d’autobusos més de 15 artistes d’arreu, amb diferents suports i llenguatges, que han consolidat l’estació com un referent d’aquesta forma experimental artística en un espai públic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar