loader
menu

CIUTAT

El comerç tarragoní surt al carrer

El Circ Ciutat dimarts, 05 de setembre de 2017

Del 6 al 9 de setembre els comerços tarragonins treuran el gènere als carrers amb motiu de la campanya “Les botigues al carrer” que enguany organitzen per primer cop de manera conjunta La Via T i la Unió d'Empresaris del voltant del Mercat.

Foto: Mauri

La campanya unificada és el resultat del treball desenvolupat per la regidoria de Comerç i les dues associacions en la Taula de Comerç, que es va crear a finals de l’any 2015 i que “enguany es visualitza el comerç de qualitat i de proximitat”, ha assenyalat la regidora de Comerç de Tarragona, Elvira Ferrando.

La regidora ha recordat algunes de les accions que s’han fet al llarg de l’any per promoure i donar a conèixer el comerç de la ciutat, com la Gala Fòrum; la campanya “Tot queda a casa”, efectuada per les conselleries de Comerç dels ajuntaments de Tarragona i Reus, la via T i el Tomb de Reus; i amb la reobertura del Mercat Central, el passat 16 de març, amb l'arribada també de nous establiments comercials de marques importants.

En l'acte de presentació de la campanya "Les botigues al carrer", tant la regidora Ferrando, el president de l’Associació de Comerciants de la Via T, Salvador Minguella; i el president de la Unió d’Empresaris Voltants del Mercat Central, Josep Maria Juan, han assenyalat remarcat que és la primera vegada que les dues entitats s’uneixen per fer una campanya comercial conjunta, "unint esforços en benefici del comerç i de la ciutat".


Documents

Cartell de "Les botigues al carrer"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar