loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Santa Teca obrirà un espai permanent a la Part Alta

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 05 de setembre de 2017

Santa Teca estrenarà un espai permanent de cultura contemporània a la Part Alta de Tarragona que es convertirà en un punt de trobada per a creadors, productors i entusiastes de la gastronomia i de la cultura, que posaran a la seva disposició l’espai per realitzar-hi tot tipus d’activitats, des d’exposicions, a xerrades, concerts, tallers i micro-teatre. Tarragona, el món de cultura d'avantguarda i de la gastronomia estan d'enhorabona.

Foto: Santa Teca

L’associació Santa Teca obrirà a mitjan setembre un espai estable a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (C/ Sant Llorenç, 20), que coincidirà amb la celebració de la tercera edició del Mercat de Territori Santa Teca en el marc de la Festa Major de Santa Tecla, i serà una oportunitat més per aprofundir en el vincle entre manifestacions culturals d’avantguarda i gastronomia de qualitat, proximitat i temporada.

La setena edició de Santa Teca manté l’esperit de les sis primeres edicions – la primera va ser l’any 2010 - però amb un canvi important d’ubicació respecte de les últimes. L’organització abandona un espai modernista emblemàtic – l’antic escorxador – per instal·lar-se definitivament al COAC on, durant les festes de Santa Tecla, l’associació vol mostrar a la ciutadania l’estil de programació que s’hi realitzarà al llarg de tot l’any. Les activitats coincidint amb el programa d’actes de Santa Tecla tindran lloc en cap de setmana, entre el divendres 15 i el dissabte 23 de setembre, amb cuiners, gastrònoms, artistes, enòlegs i músics de primer nivell que permetran gaudir de la música, l’art i la gastronomia de petit format.

La primera botiga-degustació, al COAC

La seu del COAC també acollirà a partir del 15 de setembre una botiga de productes locals, ecològics, de temporada i de proximitat que promourà l’associació Santa Teca. Serà la primera botiga i espai de degustació de Tarragona i s’hi podran trobar productes que han format part dels mercats de territori dels últims anys, tant a Tarragona com a Escornalbou. L’espai combinarà per tant, l’activitat comercial i la cultural. Santa Teca al COAC Tarragona serà un punt de trobada per a creadors, productors i entusiastes de la gastronomia i de la cultura i posarà a la seva disposició l’espai per realitzar-hi tot tipus d’activitat, des d’exposicions, a xerrades, concerts, tallers i micro-teatre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar