loader
menu

CIUTAT

La campanya d'Òmnium 'Omplim el país de democràcia' per fi es farà a visible a TGN

El Circ Ciutat dimecres, 06 de setembre de 2017

La campanya d'Òmnium Cultural que ha tenyit parets i murs d'arreu del país amb el lema "Omplim el país de democràcia" per fi es farà visible a Tarragona. L'acció estava prevista per la primera setmana d'agost, i fins i tot es va començar a fer a la llera del Francolí, però es va haver d'aturar.

Imatges del passat 1 d'agost. Fotos: circdetarragona.com

Imatges del passat 1 d'agost. Fotos: circdetarragona.com

Per què? Doncs perquè, en primera instància, qui va rebre la sol·licitud d'Òmnium va ser l'Ajuntament de Tarragona, qui hauria d'haver comunicat al sol·licitant que el permís l'havia de demanar a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), i que al consistori tan sols calia fer-li una comunicació, un cop l'ACA hagués concedit la seva autorització.

Tot recordant que amb motiu del 9-N també havia fet un mural al mateix lloc i tan sols havia fet una comunicació, Òmnium va decidir iniciar l'acció la darrera setmana del juliol. La presència de la Guàrdia Urbana, al cap d'unes hores, va aturar l'acció i segons fonts d'Òmnium, es creu que la policia local tarragonina els va multar. En paral·lel, Òmnium va demanar un informe a l'Ajuntament, perquè els guiés, i des de l'administració municipal tarragonina se'ls va notificar finalment que el permís que necessitaven era el de l'ACA, que és el propietari de la llera del riu Francolí, i que a l'Ajuntament només calia que es fes la notificació pertinent a l'àrea de Territori.

Un cop aconseguit el permís de l'ACA, i previ pagament d'una taxa d'uns 90 euros, i posterior comunicació a Territori de l'Ajuntament, la campanya "Omplim el país de democràcia" també arribarà a Tarragona. L'encarregat de pintar el mural serà l'artista Octavi Serra.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar