loader
menu

CIUTAT

TGN enviarà una trentena d'autocars a la Diada del Sí

El Circ Ciutat dimecres, 06 de setembre de 2017

Quan queda menys d'una setmana per la Diada de l'Onze de setembre, la xifra d'autocars que sortiran des de Tarragona continua creixent. L'Assemblea Nacional Catalana ja en porta omplerts 26 i confien que es podrà arribar a la trentena, amb una xifra d'unes 1.400 persones, molt semblant a la de 2015, l'última gran manifestació convocada a Barcelona.

Una imatge de la Diada de l'any passat a Tarragona. Foto: circdetarragona.com

Des de l'ANC Tarragona expliquen que els està sent complicat trobar més autobusos per llogar, atesa la gran demanda que hi ha arreu del territori i del país per participar a "La Diada del Sí". "Les empreses estan col·lapsades, de Reus, per exemple, en surten 40; de Torredembarra, 6...", asseguren fonts de l'ANC Tarragona.

De la ciutat de Tarragona, però, sortiran més autocars. Les dues colles grans de la ciutat, Jove i Xiquets, també estan organitzant el seu propi desplaçament i entre les dues colles ben bé podrien omplir 3 o 4 autocars més, segons l'ANC, fent que la xifra de vehicles procedents de la ciutat superi la trentena. Els matalassers han confirmat que ja tenen un bus ple.

La sortida dels autobusos de Tarragona tindrà lloc davant de la Rambla Lluís Companys i Francesc Macià; en una imatge que molt possiblement acapararà l'atenció de tothom qui passi per la zona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar