loader
menu

CIUTAT

Més de 2ME en inversions, condicionats a la venda de patrimoni

El Circ Ciutat dimecres, 06 de setembre de 2017

No és cap novetat que l'Ajuntament de Tarragona no ven el patrimoni que té posat a la venda, i això provoca que moltes de les inversions a la ciutat condicionades a la venda d'aquest patrimoni es quedin al calaix. Fa anys que passa, i el 2017 porta camí d'acabar igual, amb la conseqüència que els diners que s'havien previst en el pressupost per aquest concepte de moment no hi són.

El solar que hi ha al passeig de les Palmeres és una de les finques que l'Ajuntament de TGN té a la venda des de fa anys. Foto: circdetarragona.com

L'encarregat de denunciar novament la incapacitat del consistori per vendre's finques i immobles municipals ha estat el grup del Partit Demòcrata, que lamenta que la major part del pressupost previst per a inversions procedeixen de la venda de patrimoni. “El 85% dels 10,95 milions d’euros previstos en el capítol d’inversions del pressupost d’aquest 2017 està supeditat a la venda de patrimoni”, ha recordat el seu portaveu, Albert Abelló. Per això, des del PdeCAT lamenten “l’absoluta incapacitat” de l’equip de govern del PSC-PP.

Més de 2ME en inversions, condicionats

“Són moltes i de gran importància les partides que l’equip de govern ha supeditat a la possibilitat de vendre solars municipals”, ha lamentat el portaveu del Partit Demòcrata, que ha posat d’exemple els 1,3 milions d’euros per a la millora de l’espai públic, els 400.000 euros d’inversió en el patrimoni històric, els 500.000 euros per la recuperació del Banc d’Espanya, els 300.000 euros per a la millora dels polígons industrials i els 100.000 per a l’adquisició d’habitatge social.

“Malauradament, un any més, aquestes i altres partides no s’executaran i segurament les tornarem a veure en el pressupost de l’any vinent”, ha lamentat Abelló, que considera que l’equip de govern “no pot supeditar Tarragona a la venda de solars quan no és capaç de tirar endavant cap operació per obtenir ingressos i executar els projectes pendents”.

El portaveu del Partit Demòcrata també ha fet memòria de les afirmacions fetes des de l’equip de govern en el moment de presentar els pressupostos del 2017: “Vendrem 9,3 milions d’euros de patrimoni per quadrar el pressupost”. “La realitat, a hores d’ara, és que no s’ha venut res”, ha manifestat Abelló.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar