loader
menu

CIUTAT

L'Amfiteatre es queda sense ombra

El Circ Ciutat dijous, 07 de setembre de 2017

L'Amfiteatre de Tarragona s'ha quedat sense ombra. Es tracta del gran arbust que hi havia just a l'entrada del recinte, un Ombú, que ha estat tal·lat completament i només en queda la soca, seca i morta.

Foto: circdetarragona.com

La Brigada Municipal el va tal·lar fa un parell de dies després de comprovar que l'arbust ja no estava viu. Segons l'Ajuntament, en la darrera poda, feta per una empresa especialitzada, se li van tallar molt les branques per poder veure després si reviscolava, cosa que no va passar.

La desaparició d'aquest arbust, que no arbre, ha modificat sensiblement la silueta exterior del recinte de l'Amfiteatre, que perd l'únic arbre i, de pas, l'únic espai d'ombra que tenia. L'Ombú és característic d'algunes regions de Sudamèrica, en concret de la Pampa, on hi creix de manera silvestre. L'exemplar que donava la benvinguda als visitants a l'Amfiteatre ja és història. Només hi queda la soca tal·lada, i als seus peus, la placa en honor a l'historiador i hispanista hongarès Géza Alföldy.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar