loader
menu

CIUTAT

La Woman Race de TGN estrenarà circuit i serà encara més solidària

El Circ Ciutat dijous, 07 de setembre de 2017

Tarragona acollirà, el proper 8 d‟octubre, la quarta edició de la Women Race El Corte Inglés. Una cursa solidària, per a dones i amb un marcat caràcter festiu i popular que s'ha convertit en un referent en el calendari local i català de curses més populars i solidàries.

Foto: El Corte Inglés

Com a principals novetats d‟aquesta edició, la cursa comptarà amb un nou i atractiu circuit urbà de 5 kilòmetres que recorrerà els principals carrers de la ciutat, com ara la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, la Via de l‟Imperi Romà, l‟Avinguda Catalunya, la Rambla de Francesc Macià o la Rambla del President Companys, que serà l'inici i el final de la prova.

Paral·lelament, des de l'organització de la prova es vol potenciar-ne la vessant solidària i augmentar la recaptació a favor de la lluita contra les malalties oncològiques. Per aquest motiu, s'han posat a la venda les samarretes d'edicions anteriors de la cursa, així com també gorres de la campanya "Posa't la gorra" d'AFANOC. L'import dels dos articles es destinarà íntegrament a AFANOC Tarragona. A més, es continua mantenint obert el “Dorsal 0” per aquelles persones que no puguin córrer però que vulguin fer una aportació de qualsevol import, que també es destinarà íntegrament a l'entitat.

En aquesta quarta edició, la cursa presenta un nou logotip que trasmet una imatge més fresca i dinàmica. L'Associació Esportiva Ciutat Vella organitza la prova amb el patrocini d'El Corte Inglés i la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i l'Ajuntament de Tarragona, entre d'altres.

Inscripcions per categories

El període d'inscripcions ha començat avui, 7 de setembre, i s'allargarà fins al proper dimecres 4 d'octubre, o fins que se'n completin les 2.000 inscripcions. Les dones que vulguin inscriure-s‟hi poden fer-ho per mitjà de la web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial a la planta d‟Esports d'El Corte Inglés de Tarragona, a la cinquena planta. El preu de la inscripció és de 9€ de forma presencial; i 9'40€ si es formalitza on-line. Els beneficis íntegres que s'obtinguin de la cursa es destinaran a la lluita contra el càncer per mitjà d'AFANOC Tarragona.

AFANOC Tarragona, més protagonista

Enguany, AFANOC Tarragona repeteix com a entitat beneficiària de la cursa i adquireix encara més protagonisme. L'organització de la cursa ha produït diversos vídeos que mourà per les seves xarxes socials per donar a conèixer la tasca de l'entitat i el dia a dia de voluntaris i usuaris. Aquests vídeos es potenciaran a través de l'etiqueta #CorreContraElCancer.

D'aquesta manera, AFANOC podrà reforçar els seus projectes locals contra el càncer infantil, com ara el suport psicosocial integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia, l'acompanyament dels infants i de les famílies tant en el context hospitalari com al lloc de residència.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar