loader
menu

CIUTAT

Un camió es desfrena i provoca un gran ensurt a la Part Alta

El Circ Ciutat divendres, 08 de setembre de 2017

L'activitat a la Part Alta s'ha vist alterada. Aquest matí, a les 11h la Guàrdia Urbana ha rebut l’avís que un camió ha patit un accident a la Baixada de la Misericòrdia. Els fets han passat quan el camió de repartiment estava aturat al carrer Major cantonada amb la Baixada de la Misericòrdia i el conductor estava descarregant gènere, moment en que el vehicle s’ha desfrenat i ha envaït el carrer fins a xocar amb la barana de la Baixada de la Misericòrdia i ha quedat bolcat a l’entrada del carrer Trinquet Vell.

A primera hora de la tarda, els Bombers han retirat el camió encastat a Trinquet Vell i la Baixada Misericòrdia ha pogut recuperar la normalitat, encara que només a mitges

Dos vianants, els dos treballadors municipals, han resultat ferits lleus en esquivar el vehicle, un d’ells ja ha estat donat d’alta i l’altre ha rebut un cop al cap i ha estat traslladat a l’Hospital Joan XIII i es troba en observació. Fins al lloc s’hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana, Bombers i el SEM.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

La zona ha quedat acordonada i ja s’ha activat la grua per retirar el vehicle. Un cop retirat, es realitzaran les tasques de neteja i desenrunament de la zona afectada i avui mateix es procedirà a construir una barana provisional que garanteixi la seguretat dels vianants. I, posteriorment, es reconstruirà la barana.

A primera hora de la tarda, els Bombers han retirat el camió encastat a Trinquet Vell, i d'aquesta manera la Baixada Misericòrdia ha pogut recuperar la normalitat, encara que només a mitges. Part de les escales del cantó de Trinquet Vell s'han quedat sense barana i amb el paviment malmès, i per això, la Guàrdia Urbana les ha tancat al trànsit i les ha delimitat amb tanques. Santa Tecla és a la cantonada i han d'estar llestes per a les festes.

Més informació en el vídeo adjunt i a la pàgina de facebook del Circ.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar