loader
menu

CIUTAT

El soterrament del cablejat aeri del Serrallo, enlaire

El Circ Ciutat dimecres, 13 de setembre de 2017

El soterrament del cablejat aeri del Serrallo és un dels molts assumptes pendents que encara té l'Ajuntament de Tarragona i alhora una de les reivindicacions històriques dels veïns del barri mariner de la ciutat. El projecte, però, no avança. L'encarregat de denunciar-ho novament ha estat el grup municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT).

Foto: circdetarragona.com

El seu portaveu, Albert Abelló, ha recordat que aquest projecte ha comptat amb una partida pressupostària en diverses ocasions, però “tot i tenir els diners, l’equip de govern ha continuat immòbil". Des del PdeCAT recorden que aquest setembre es compleixen dos anys de l’aprovació per unanimitat de la moció per reordenar el cablejat aeri del barri. “La inacció i la manca de compromís de l’equip de govern és lamentable i incomprensible”, ha manifestat Abelló.

Al juny d'enguany, el mateix PdeCAT ja va denunciar que de les 141 mocions aprovades pel plenari durant els dos primers anys de mandat només se n'havien aplicat 8. Per tot això, Abelló considera que “ens trobem davant d’una absoluta manca de voluntat política”.

Per tot això, en el plenari previst per aquest setembre preguntaran quins són els passos que s’estan realitzant per tal de fer realitat el projecte. “Fa molts anys que als carrers del Serrallo hi pengen, a banda i banda de les façanes, línies d’alta tensió que, més enllà de la mala imatge que generen, constitueixen un perill i dificulten l’accés de vehicles d’emergència”, ha explicat Abelló.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar