loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

Els regidors socialistes tarragonins: 'no podem ni volem callar, ni molt menys amagar-nos'

El Circ Més enllà de TGN dimecres, 13 de setembre de 2017

Els regidors i regidores socialistes de la demarcació de Tarragona combreguen al 100 per cent amb el manifest dels alcaldes i alcaldesses socialistes catalans, en que denuncien que, "arran de la decisió del Govern de la Generalitat d’impulsar un referèndum il·legal, s’han produït pressions, insults i amenaces a regidors i alcaldes socialistes... [...] i els i les socialistes no podem ni volem callar, ni molt menys amagar-nos."

Foto: circdetarragona.com

Davant d’aquesta tessitura, els alcaldes i regidors socialistes defensen "una sortida a l’actual conflicte institucional basada en el diàleg, la negociació i el pacte perquè paga la pena lluitar dins de les institucions i de la democràcia per canviar les lleis, fer fora democràticament el PP del Govern d’Espanya i transformar-la en un Estat federal que reconegui la plurinacionalitat que faci possible trobar un encaix just i generós per a la nació catalana... [...] i que, a parer dels socialistes, garanteixi solidàriament la fiscalitat, les inversions i els serveis que assegurin el progrés de Catalunya i el benestar i la justícia social per als seus habitants."

Els socialistes tarragonins, que compten actualment amb 262 regidors i regidores al conjunt de les deu comarques tarragonines, lamenten que "el Govern de la Generalitat hagi traspassat gran part dels preparatius als ajuntaments a fi i efecte de difuminar la seva responsabilitat i amagar les febleses polítiques i organitzatives de l’anunciada consulta, així com per culpabilitzar hipòcritament aquells ajuntaments que han decidit complir la llei. Això, no obstant, no equival a donar cap mena de suport al Govern del PP a Madrid."

Des del PSC tarragoní "ens neguem a acceptar que hi hagi una única visió de Catalunya o d’Espanya. Al contrari, als nostres municipis veiem i coneixem directament la mateixa diversitat de posicionaments polítics i sentiments, plena de matisos. Som i seguirem sent una societat plural que no es deixa limitar entre els extrems del blanc o negre, del “amb mi” o “contra mi”." Recorden que "el bloc independentista intenta atribuir-se falsament la representació única de Catalunya, fer entrar en crisi totes les institucions possibles i fer callar tots els catalans i catalanes."

Clica AQUÍ per llegir el manifest del PSC.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar