loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Barraques TGN canvia el cartell i ara denunciarà els 'abusos' del mosquit tigre als tarragonins

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 14 de setembre de 2017

"Hem preferit no parlar, per si les mosques, o els mosquits", així acaba el comunicat de Barraques Tarragona, en què expliquen, amb ironia, el nou lema per les festes de Santa Tecla: "Prou abusos del mosquit tigre", que substitueix el controvertit "Prou abusos de la Guàrdia Urbana", que va provocar la ira de l'Ajuntament, i en primera instància, l'expulsió total de les festes. On no sortirà la programació de Barraques és al llibret de festes.

Foto: Barraques Tarragona

En el seu comunicat, que trobareu adjunt, des de Barraques argumenten les raons per les quals han escollit aquest nou missatge per a les festes d'enguany: "Ja que l'actual equip tripartit que governa la ciutat, seguint la meravellosa estela dels anteriors governs, treballa de manera abnegada i responsable per al conjunt de la ciutat, tots els barris presenten la imatge més neta i polida que hom podria somniar, la coordinadora Barraques Tarragona ha decidit posar l'accent en l'única problemàtica que afecta el conjunt de tarragonines i tarragonins: els terribles abusos del mosquit tigre (Aedes albopictus)."

Des de Barraques es vol deixar clar que "no tenim res en contra les femelles de cap espècie, ans al contrari, som radicalment feministes, i sempre defensarem la màxima “casa nostra és casa vostra”, però la situació ha esdevingut insostenible, doncs alguns d'aquests éssers (no voldríem generalitzar) actuen de manera totalment desproporcionada, ocasionant lesions significatives en la ciutadania".

La Coordinadora Barraques Tarragona està formada per representants dels diferents col·lectius participants (ARRAN, Cau de Llunes-AFRT, Casal Popular Sageta de Foc, CUP, Endavant-OSAN, SEPC i Tornavís Teatre), donada l'expulsió del llibret del programa de festes, considerem prioritari donar a conèixer i publicitar les múltiples activitats lúdiques i musicals que tindran lloc al llarg de tres dies al Passeig de les Palmeres.


Documents

Comunicat Barraques "Prou abusos del mosquit tigre"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar