loader
menu

CIUTAT

Ciutadans demanarà al Govern que prengui mesures per la 'il·legalitat' feta a la TAP

El Circ Ciutat divendres, 15 de setembre de 2017

Visions polítiques molt diferents a Tarragona l'endemà de l'inici de la campanya pel referèndum. D'una banda, durant la passada mitjanit, la CUP sí va fer la tradicional enganxada de cartells i davant l'absència d'espais habilitats va decidir fer-ho a les portes de l'Ajuntament de Tarragona.

El President Puigdemont i el vicepresident Junqueras arriben a la TAp en l'acte d'inici de la campanya a favor del referèndum. Foto: circdetarragona.com

La CUP enganxa cartells a favor del SÍ a les portes de l'Ajuntament de Tarragona. Foto: CUP Tarragona

De l'altra, Ciutadans Tarragona, que ja han posat el crit al cel perquè s'hagi pogut celebrar. El seu portaveu a l'Ajuntament, Rubén Viñuales, ha lamentat que "la Delegació del Govern a Catalunya i la mateixa Subdelegació del Govern hagin permès que es celebrés ahir en la Tàrraco Arena Plaça un acte en favor d'un referèndum il·legal", i ha recordat que "el Tribunal Constitucional ha prohibit qualsevol acte on es recolzi aquest referèndum anticonstitucional". En les darreres hores ja ha transcendit que la Fiscalia de Tarragona investigarà l’acte.

Viñuales ha instat a la Delegació del Govern "al fet que treballi de forma diligent perquè es compleixi la Llei" i li ha demanat al Delegat, Enric Millo, al fet que "prengui les mesures legals necessàries i oportunes perquè la il·legalitat d'ahir no quedi impune."

De la mateixa manera, el portaveu de la formació taronja ha recordat que "Tarragona no és una ciutat ni una província independentista, com ha demostrat en nombroses ocasions", i que "per molts autobusos que arribin de tota Catalunya perquè així ho sembli, la realitat social i en nombre de vots, és una altra". Ha insistit que "cap ciutadà pot saltar-se la legalitat sense conseqüències per això".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar