loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Santa Tecla arriba amb aigua i xiulets

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 15 de setembre de 2017

Tarragona ha donat l'entrada a Santa Tecla amb passió, però també amb aigua i amb una certa fredor ciutadana que conviden a pensar que la festa major tarragonina arriba més complexa que mai. La pluja ha restat gent a la plaça de la Font, però no a dins de l'Ajuntament, on els Teclers d'Honor d'enguany han rebut guardons pels seus 25 anys de dedicació a la Tecla i posteriorment la filòloga tarragonina Anna Gispert ha estat nomenada Perpetuadora de les Festes de Santa Tecla 2017.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Fins aquí tot tal com es preveia. La controvèrsia ha començat quan l'alcalde Ballesteros s'ha adreçat als presents a la sala d'actes i als tarragonins i tarragonines que s'havien quedat a baix i aguantaven sota els paraigua. Ha estat començar a parlar l'alcalde i començar la xiulada procedent de la plaça. Serien unes tres-centes persones. Dins de la sala d'actes ha costat molt escoltar què deia Ballesteros. Un cop fora al Balcó, ha fet una de les Crides més ràpides que se li recorden. Fugaç.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar