loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Santa Tecla més inclusiva

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 16 de setembre de 2017

Les festes de Santa Tecla es poden viure de moltes maneres, i les pot viure tothom. Amb aquesta intenció va nèixer, ara fa 27 anys, el programa "Festes per a tothom", una iniciativa endegada per l'Ajuntament de Tarragona i que compta amb la dinamització i el suport de Dow Tarragona des de fa 17 anys, i que continua apostant per apropar la festa major a les persones amb capacitats diferents.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Foto: Àlvaro Sola

El Balcó del Mediterrani ha estat l'escenari, com ja ve sent habitual, de l'arrencada d'un dels moments especials de la festa major de Tarragona. Com mana ja la tradició, la foto de família amb tots els participants, familiars, amics i coneguts del programa al Balcó del Mediterrani n'ha donat el tret de sortida. També fidel a la tradició, el mestre de cerimònies ha estat una de les cares visibles de Dow Chemical a Tarragona, Pitu Boronat.

Festa per a tothom permet que molts tarragonins i tarragonines amb capacitats diferents puguin gaudir dels actes més emblemàtics i icònics de Santa Tecla. Enguany, fins i tot, s'ha comptat amb un gegant adaptat. Els participants han acabat de passar el dia a Portaventura.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar