loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Un casteller de la Jove es lesiona la medul·la durant la primera Diada de Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 18 de setembre de 2017

La Diada del primer diumenge de Santa Tecla també va tenir la seva cara amarga. La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha informat que un dels seus castellers pateix un lesió a la medul·la a causa de la caiguda quan descarregaven el 3d10fm.

Foto: circdetarragona.com

En un comunicat, la colla de Cós del Bou explica que "el seu equip mèdic va detectar que hi havia un casteller que requeria el trasllat a l'hospital" i que "el trasllat al Joan XXIII es va efectuar en coordinació amb els serveis sanitaris que es trobaven a l'hospital de campanya instal·lat en motiu de la Diada".

Pel que fa a l'estat del casteller, la colla informa que "segueix en observació esperant que, els professionals d’aquest centre, efectuïn diversos procediments mèdics que en determinin l’abast, encara per concretar".

La Jove també recorda que "davant d’aquesta situació, no podem oferir més detalls donat que es tracta d’un fet sensible que inclou el respecte a la protecció de dades sanitàries i uns tempos mèdics que cal deixar transcórrer. Per aquest motiu, demanem i esperem màxim respecte tant pel nostre casteller, com per la seva família".

Des de la colla lila, a més, "requerim màxima discreció i precaució en la publicació d’informacions que puguin ser contraproduents i generin confusió". També agraeixen totes les mostres de suport rebudes.

Consulteu el comunicat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona en el document adjunt.


Documents

Comunicat_Colla_Jove_TGN_18setembre


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar