loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Àliga de TGN mostra la seva rebel·lia i ballarà d'esquenes a les autoritats

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 19 de setembre de 2017

L'Àliga no només és un dels elements més icònics de la Festa Major de Tarragona, sinó també un dels que més es mulla quan es tracta de fer alguna denúncia, ja sigui social, cultural, política o de qualsevol altre àmbit. En aquest context, els seus portadors han decidit que tots els balls protocol·laris que facin a la plaça de la Font durant la Tecla d'enguany seran d'esquenes al balcó de l'Ajuntament de Tarragona, i en conseqüència, de les autoritats. I farà el mateix quan balli al Pla de la Seu, on també girarà l'esquena a la corporació municipal.

Foto: Àliga de Tarragona

L'Aligueta, amb el missatge "No tinc por", durant la Baixadeta del dilluns 18 de setembre. Foto: circdetarragona.com

L'Àliga, a més, insta a la resta d'entitats del Seguici Popular de Tarragona a "reflexionar sobre aquesta possibilitat", en referència a que donin l'esquena a l'alcalde i a la resta de la corporació municipal.

Durant la Baixadeta del dilluns 18, la rèplica de l'Àliga, l'Aligueta, ja lluïa un cartell en que es podia llegir "No tinc por".

Així ho ha anunciat l'Àliga a les xarxes, on ha penjat el següent post: "Els portadors de l'Àliga ens discutim sempre. Dia sí i dia també. Tot acaba en una votació vinculant i tan amics... fins a la següent discussió. Per això, simplement, hem decidit que enguany l'Àliga farà tots els balls protocol·laris a la plaça de la Font d'esquena al balcó d'autoritats i, al pla de la Seu, també donarem l'esquena al Consistori municipal en el dia de la nostra Festa Major. Convidem a la resta d'entitats del Seguici Popular de Tarragona a reflexionar sobre aquesta possibilitat. Visca Santa Tecla i visca Tarragona en democràcia."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar