loader
menu

CIUTAT

L'Hospital Joan XXIII i Pallapupas posen en marxa la campanya 'Un dia de Nassos'

El Circ Ciutat dimarts, 19 de setembre de 2017

Els professionals de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i l’ONG Pallapupas han iniciat, avui dimarts 19 de setembre, la campanya per promocionar “Un dia de Nassos”. Aquesta campanya compta amb la col·laboració de molts professionals i persones conegudes públicament per ajudar a recaptar fons per a l’ONG. Comprant l’entrada solidària per anar a Port Aventura a la pàgina pallapupas.org, surt a meitat de preu i es col·labora amb l’ONG que ajuda a omplir de somriures els hospitals.

Fotos: Hospital Joan XXIII

Fotos: Hospital Joan XXIII

El dia 7 d’octubre, a Port Aventura, hi haurà un estand de Pallapupas amb informació, i estaran els pallassos “Apósito” i “Gelocatila” fent gresca.

Des de l’any 2000, Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi, orientades a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari.

Cada dimarts, els personatges “Apósito” i “Gelocatila” visiten les plantes de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona contribuint a la humanització del centre i omplint els espais de vida a través del riure: riure per a infants perquè siguin més nens i menys malalts; riure per a gent gran perquè l’humor és signe de vitalitat; i teatre per a persones que pateixen alguna malaltia mental, com a forma d’expressió en la seva lluita contra l’estigma.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar