loader
menu

CIUTAT

Ballesteros : 'Volem que es voti en condicions'

El Circ Ciutat dimarts, 19 de setembre de 2017

Més d'un centenar d'alcaldes i regidors socialistes de les comarques de Tarragona s'han concentrat en un acte al parc de l'Amfiteatre, a Tarragona, per demanar diàleg i alhora per denunciar les amenaces que estan rebent alguns dels seus col·legues de partit per no col·laborar en el referèndum de l'1 d'octubre.

Sota el lema 'Votar sense garanties? Que no comptin amb mi", més d'un centenar d'alcaldes i regidors socialistes de les comarques de Tarragona contraris al referèndum demanar diàleg i denuncien amenaces

Qui ha agafat la paraula ha estat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, tot recordant que ell sí es partidari de que es voti, però no d'aquesta manera: "No és cert que els alcaldes que estiguem aquí no volem que es voti, volem que es voti en condicions", ha explicat.

Fotos: @psc_campdeTGN

Fotos: @psc_campdeTGN

El batlle tarragoní ha insistit que, tant la seva negativa a cedir espais municipals per a l'1-O, com la dels seus col·legues reunits davant de l'Amfiteatre, no implica que no es pugui votar. "No és cert que per culpa d'aquest alcaldes no es pugui votar. En la majoria de pobles i ciutats, i parlo de Tarragona, la Generalitat té col·legis suficients per procedir a la votació perfectament normalitzada si és que la legalitat ho permetés". Ballesteros, a més, ha assegurat que "no ens veuran generant crispació, no volem format part de cap front", "no som antiindependentistes".

Sota el lema "Votar sense garanties? Que no comptin amb mi", els dirigents del PSC no afins amb el referèndum s'han defensat dels insults i fins i tot de les amenaces que estan rebent en alguns municipis del país. Els últims, a Molins de Rei.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar