loader
menu

CIUTAT

Interior envia un creuer a TGN per allotjar 800 agents antidisturbis

El Circ Ciutat dimecres, 20 de setembre de 2017

Des de les 13h aproximadament d'avui dimecres, al Moll d'Andalusia del Port de Tarragona hi ha atracat un creuer amb bandera italiana, anomenat "Gnvazzurra", amb capacitat per a 800 persones, i propietat d'una de les principals empreses de navegació d'Itàlia, GRANDI NAVI VELOCI . Els que s'hi allotjaran, però, no venen de vacances.

Una imatge del creuer GNV Azzurra, que actualment es troba atracat al Moll d'Andalusia del Port de Tarragona. Foto: GNV.it

Segons ha publicat El Confidencial, es tracta d'un dels tres creuers fletats pel Ministeri de l'Interior perquè s'hi allotgin els agents antidisturbis que el Govern del PP està traslladant a Catalunya davant l'escalada i la tensió creixent amb motiu del referèndum del proper 1 d'octubre. Els altres dos estan fondejats en aigües del Port de Barcelona.

Fonts de l'Autoritat Portuària de Tarragona han confirmat al Circ l'atracament del creuer i han explicat que és "una instrucció directa de l'Estat", però no han pogut facilitar mes dades al respecte. Segons la publicació d'El Confidencial, la mesura, inèdita fins a la data, s'ha près per les dificultats per trobar allotjament als més de 4.000 agents de les Forces de Seguretat de l'Estat de tots els punts de l'Estat que és previst que estiguin desplegats en territori català la setmana vinent, coincidint amb la recta final dels preparatius del referèndum.

D'aquesta manera, el Govern de l'Estat també instal·larà a Tarragona un "cuartel general" de les unitats antidisturbis; principalment agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil. Precisament, avui mateix, la Subdelegació del Govern ha informat que s'havia modificat el règim de vacances, permisos, llicències, jornada i horaris del personal que participa en el dispositiu extraordinari establert "per garantir el compliment de la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre el referèndum il·legal del proper 1 d'octubre a Catalunya"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar