loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

FESTES

Un pregó 'amic'; un balcó enemic

El Circ Festes > Santa Tecla 2017 dijous, 21 de setembre de 2017

Agradi o no agradi, les festes de Santa Tecla d'enguany estan condemnades a conviure amb la situació política i social que es viu al país. I avui, dia del Pregó, se n'ha vist una altra mostra. Fidel al seu cognom, el pregoner d'enguany, el periodista Lluís Amiguet, ha fet un pregó dolç i amable amb la ciutat; un pregó 'amic' en tota regla en que s'ha desfet en elogis cap a la ciutat.

El pregoner d'enguany, el periodista Lluís Amiguet. Foto: Mauri

Foto: circdetarragona.com

Amiguet també s'ha referit a les xiulades als polítics, i fins i tot s'ha atrevit amb un "Ballesteros dimissió" dins de la sala de plens: "Ens queixem igual que sempre, i xiulem en festes al seguici de l'alcalde i autoritats i al senyor arquebisbe, gràcies a Deu. Ens queixem perquè estem vius. Perquè la vida és com nosaltres, està equivocant-se i corregint-se a sí mateixa. Només la mort es perfecta i immutable."

Un cop acabat el pregó, l'alcalde Ballesteros afrontava una nova sortida al balcó de l'Ajuntament; un espai des d'on ja va ser escridassat durant la primera diada castellera i el dia de la Crida. Avui no ha estat una excepció, i un cop el batlle ha tret el cap pel balcó consistorial han arrencat els primers xiulets i crits de desaprovació de bona part dels ciutadans que estaven a la plaça de la Font.

circdetarragona_AD

Ballesteros ha onejat la senyera de la ciutat, com cada any, però el so ambient no era el de sempre. Cap aplaudiment, només xiulets, crits de dimissió i fins i tot algun insult. Al seu costat, el pregoner Amiguet s'ho mirava i saludava. El cert és que la cridòria no ha estat ensordidora, però sí constant, i ha servit per enviar l'enèssim missatge a l'alcalde. La Tronada del Pregó ha provocat el retorn a l'ambient festiu.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar