loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Diada de Santa Tecla satisfà totes les colles

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 23 de setembre de 2017

La Diada de Santa Tecla ha deixat satisfetes les quatre colles castelleres de la ciutat. A algunes, però, més que a d'altres. D'entre totes, la millor actuació l'ha fet la Colla Jove, que després d'una setmana controvertida ha acabat fent la segona millor diada de la seva història. Quatre gammes extra: 5d9f, 3d9fa(c), 2d9fm i per acabar el pilar de 8fm. A més, els lila han carregat per primer cop a la plaça de la Font el 3d9fa.

La millor actuació l'ha fet la Colla Jove, que després d'una setmana controvertida ha acabat fent la segona millor diada de la seva història. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, la millor des que es van crear

Els Xiquets de Tarragona també han acumulat bones sensacions amb una nova tripleta: 4d8a, 3d9f i 4d9f (c). Els matalassers, a més, s'han vist amb ganes i forces per provar el pilar de 8fm, però no se n'han sortit. Els de Santa Anna ja van sortir de la plaça de la Font amb un bon gust de boca després de la primera diada de festes i en el dia de la Patrona ho han tornat a fer.

4d9f (c) dels Xiquets de Tarragona. Foto: @xiquets

Pd7f dels Castellers de SPiSP. Foto: @cintaolivan

4d7 dels Castellers de SPiSP. Foto: @3Rondes

4d8a dels Xiquets de Tarragona. Foto: @xiquetsTGN

5d9f de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Foto: @jovedetarragona

3d9a de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Foto: @jovedetarragona

5d7 dels Xiquets del Serrallo. Foto: @3Rondes

L'altra colla que ha tingut un dia rodó han estat els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que s'han tornat a superar i han acabat fent la millor actuació de la seva història. La colla de David Lobo ha descarregat tots els castells que ha intentat: 3d8, 2d7, 4d8 i per arrodonir-ho també han fet el pd7f.

Per la seva banda, els Xiquets dek Serrallo han hagut de renunciar a l'objectiu del 5 de 7 amb l'agulla, però han aconseguit descarregar el 3d7 a en primera ronda, el 4d7 a en segona i el 5d7 en tercera.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar