loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Veneració per a la Patrona, xiulets per a Ballesteros

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 23 de setembre de 2017

L'alcalde Ballesteros no oblidarà fàcilment la Santa Tecla d'enguany; unes festes que seran recordades per haver coincidit de ple amb els preparatius pel referèndum i en les quals, i amb el permís del 'Visca Santa Tecla', el crit més escoltat ha estat el de Ballesteros dimissió i 'Votarem'. Després de ser escridassat en la Crida, en el Pregó i en les dues diades castelleres, el dia de la Professó de Santa Tecla s'entreveia com la jornada en què els xiulets serien els grans protagonistes, i així ha estat. Tant al matí, a l'Anada a l'Ofici; com a la tarda.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Foto: @tgncultura

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

La Professó s'ha desenvolupat amb total normalitat i els tarragonins i tarragonines han pogut acomiadar-se dels elements del Seguici fins l'any que ve; i alhora han pogut tornar a contemplar les Relíquies de la Patrona de la ciutat. Enguany, però, el seguici de la corporació municipal ha baixat escortat per cinc mossos d'Esquadra i fins i tot per agents secrets. A més, la distància entre els portants del Braç i els representants polítics també ha estat més gran que en anys anteriors.

La ciutat, però, ha mostrat entusiasme amb el seu Seguici i amb el pas de les Relíquies de la Patrona s'ha fet el silenci, encara que després se solapava amb els crits dirigits cap a l'alcalde. N'ha rebut al llarg de tot el recorregut d'una professó i d'unes festes peculiars i controvertides.

Un cop el Braç de la Patrona ha tornat al seu lloc, el pla de la Seu ha tornat a ser un clam.

Consulta a la pàgina de facebook del Circ un vídeo amb les xiulades a l'alcalde al Pla de la Seu


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar