loader
menu

CIUTAT

Retiren més de 2 tones d'espècies invasores a la platja Llarga

El Circ Ciutat dilluns, 25 de setembre de 2017

Per quart any consecutiu, l’Associació Aurora ha organitzat una jornada de voluntariat ambiental, enguany a la platja Llarga de Tarragona, en la qual hi han participat prop de 150 persones. S’ha retirat Carpobrotus edulis (espècie invasora) de les dunes en un tram de 1.300 metres aproximadament, i s’ha plantat borró i savines en dos trams de dunes, amb la finalitat d’afavorir la biodiversitat. En total s’han plantat 510 plantes i s’ha retirat quasi 2 tones de carpobrotus.

Foto: Associació Aurora

A més de contribuir a la conservació d’aquest entorn del litoral tarragoní, la jornada de voluntariat pretén donar a conèixer els seus valors naturals i conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i preservar. L’activitat, organitzada també per Decathlon Tarragona, ha comptat amb el suport de la Fundación Biodiversidad i de l’Ajuntament de Tarragona, i amb la col·laboració del grup ecologista GATA.

Prèviament una part dels participants han realitzat una excursió pel litoral tarragoní, des de la platja del Miracle fins a la platja Llarga.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar