loader
menu

CIUTAT

TGN anuncia una gran campanya de neteja intensiva a tota la ciutat

El Circ Ciutat dimecres, 27 de setembre de 2017

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat una gran campanya de neteja intensiva a tota la ciutat durant els propers quatre mesos; des del dimarts 3 d'octubre fins el 19 de gener de l'any que ve. Començarà per La Floresta, seguirà per l’Albada i acabarà a finals d’any a Bonavista. L'any 2018 s’encetarà amb la campanya intensiva de neteja als barris de Sant Ramon i Santa Isabel i acabarà a Francesc Bastos, avinguda Vidal i Barraquer i carrer Pere Martell.

L'alcalde Ballesteros i al seu costat, la regidora de l'àrea de Neteja Pública, Ivana Martínez. Foto: Ajuntament de TGN

Per aconseguir-ho s'empraran tots els recursos possibles, sobretot amb aigua a pressió, però també es faran amb escombrat manual i mecànic pels carrers, es netejarà l’interior i l’exterior dels contenidors, es netejaran les papereres i es reposaran les malmeses. Especial atenció tindrà la neteja de pintades i la retirada de cartells de la via pública, així com la retirada d’herbes dels carrers, la neteja de parades d’autobús i la retirada d’adhesius de l'enllumenat públic.

“Stop al incivisme. Aquest és un tema de ciutat que ocuparà aquest curs polític perquè l'incivisme li costa a la ciutat 1,6 milions d'euros. Aquestes dades s’han mantingut estables respecte a l’any passat, el problema és que –a hores d’ara– pensàvem que s’hauria reduït i no ha sigut així. Amb les campanyes informatives que fem l’efecte és immediat i es produeix una reducció, però al cap de poc temps la gent es relaxa i tornen a créixer les dades”, afegeix Ballesteros, qui també ha destacat que aquesta nova campanya no representa “un cost econòmic sinó una millor organització dels mitjans de neteja”.

Els treballs es realitzaran de dimarts a divendres de les 9.00 h fins a les 13.30 h, i cada dia s'actua en uns sectors determinats i prèviament senyalitzats.

Menys residus amb el got reciclable

Una altra de les dades que l’alcalde ha destacat és l’èxit de l’ús del got reciclable durant les festes de Santa Tecla. “Hem reduït un 15% el volum de residus generats. Això indica que anem en bona direcció i intensificarem l’ús del got”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar