loader
menu

CIUTAT

Compte enrere lúdic i festiu per a l'1-O

El Circ Ciutat dissabte, 30 de setembre de 2017

El referèndum de l'1-O no serà una festa de la democràcia per a tothom. El govern de l'Estat ho continua veient com una il·legalitat en majúscules i un insult a la democràcia, mentre que d'altres ho veuen, casualment, com el gest més democràtic possible.

Imatges de les activitats de tardor al local de la Colla Jove. Fotos: circdetarragona.com

Imatges de les activitats de tardor al local de la Colla Jove. Fotos: circdetarragona.com

Imatges de les activitats de tardor al local de la Colla Jove. Fotos: circdetarragona.com

Una imatge de les activitats a l'Escola Tarragona. Foto: twitter

Foto: Xiquets de Tarragona

Foto: Xiquets de Tarragona

Programa d'actovitats dels Xiquets de Tarragona a l'Institut Tarragona.

Igual que arreu del país, i en el mateix context d'incertesa i alhora il·lusió, els tarragonins partidaris del referèndum també fan el compte enrere d'una cita històrica i multitudinària, però també complexa i carregada d'incerteses. El gran dubte és saber si es podrà votar i si els col·legis electorals estaran oberts. A Tarragona, tres d'aquests col·legis (Institut Tarragona, Escola Tarragona i el local de la Colla Jove) bullen d'activitats en les darreres hores i ho faran fins la nit, amb l'objectiu que ningú pugui tancar el local. Fins i tot els Xiquets del Serrallo també hi han traslladat les seves activitats previstes per avui. Al local de la Jove hi han fet nit diverses persones, les quals, de matinada, han rebut la visita dels Mossos. Des de l'interior del recinte els han assegurat que no disposaven de claus del local.

Aquesta nit també es preveu que s'hi quedin a dormir més persones, com també a l'Institut Tarragona, ubicat dins del complex de l'antiga Facultat de Lletres, i a l'Escola Tarragona. A l'Institut Tarragona, una altra colla castellera de la ciutat, els Xiquets de Tarragona, també hi realitzaran tot un seguit d'activitats durant tota la jornada. Sota el lema "Benvinguda Llibertat", les propostes matalasseres també inclouen "Una nit de bivac". A l'escola Tarragona, des de primera hora del matí també hi ha moviment.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar