loader
menu

CIUTAT

Tocarà matinar: a les 5 de la matinada, tots davant del col·legi electoral

El Circ Ciutat dissabte, 30 de setembre de 2017

A mesura que s'apropa la cita, la sensació que caldrà matinar es fa més present. En aquest sentit, l'Assemblea Nacional Catalana, una de les entitats defensores del sí en el referèndu, ha penjat a les xarxes un missatge en què, de manera oficial, convoca tothom a les 5 de la matinada davant del col·legi electoral que tingui assignat. Quatre hores abans de que, a priori, hagin d'obrir els col·legis, però només una hora abans de que la policia intenti, molt probablement, tancar-lo i precintar-lo, seguint les ordres de la Fiscalia.

Foto: circdetarragona.com

L'entitat sobiranista també ha alertat a través de les xarxes de que la policia està entrant aquesta tarda en diferents col·legis electorals de la ciutat, i sense registre.

D'altra banda, la mateixa ANC de Tarragona s'ha anunciat aquest mati el canvi d'espai de tres col·legis electorals de la ciutat. Els espais que ja no seran col·legis electorals són el centre d’adults Josepa Massanés, l’Institut Vidal i Barraquer i el CAP Jaume I. Les persones que havien de votar al centre d’adults ho faran demà a l’edifici de Sanitat, ubicat al carrer Maria Cristina. Els que havien de votar a l’Institut Vidal i Barraquer ho podran fer a l’Institut Martí Franquès, i els del CAP a l’Escola Oficial d’Idiomes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar