loader
menu

CIUTAT

Aplaudiments, nervis i vots

Núria Loras Ciutat diumenge, 01 d'octubre de 2017

La Part Alta de Tarragona també s'ha llevat d'hora per garantir l'obertura de portes del col.legi electoral situat al carrer Major (Serveis Territorials de la Generalitat). Alguns veïns s'han anat concentrant a partir de les 5 a.m. complint, exactament, amb les indicacions que havien anat arribant al llarg de tota la setmana per part de l'ANC i d'Omnium. Durant l'espera alguns veïns han portat cadires, aigües per a les persones que han constituit meses...

Foto: Arnau

Primer han aparegut observadors internacionals, després mossos d'esquadra fins que s'han anat sumant més i més persones. L'organització ha demanat la col.laboració de la gent en diverses ocasions i, en tot moment, hi ha hagut voluntaris disposats a ajudar i garantir la votació. Han arrencat aplaudiments, en varies ocasions, entre tots els presents.

A les 9 a.m. finalment s'ha obert el col.legi electoral i 13 persones han pogut votar amb total normalitat fins que ha fallat el sistema informàtic. Les votacions al carrer Major han quedat tallades fins les 12,30 h, però les persones s'han mantingut al lloc. Entre aplaudiments i nervis la gent ha pogut començar a votar, donant prioritat a la gent gran i persones amb mobilitat reduïda.

En aquests moments, les persones que estan al capdavant del col.legi electoral han informat de la possibilitat que arribi la policia nacional en qualsevol moment a la seu i que cal mantindre una resistència pacífica.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar